Manager Restauracji


Kompetencje w zawodzie
Manager Restauracji
Wymagane
Twoje
Szczegóły
Budowanie i rozwój relacji 4 -
Dążenie do rezultatów 4 -
Identyfikacja z firmą 4 -
Komunikacja pisemna 4 -
Kontrola menedżerska 3 -
Motywowanie 3 -
Rozwiązywanie problemów 3 -
Wiedza zawodowa 3 -
Predyspozycje wymagane w zawodzie
Manager Restauracji
czy masz?
Optymizm
Relacje
Wyzwania
Kontrola i nadzór nad serwowaniem potraw i napojów w restauracji
Kontrola i nadzór wszystkich operacji związanych z działaniem restauracji
Kontrola operacyjnego systemu sprzedaży oraz receptur
Koordynowanie i nadzór pracy podległego zespołu pracowników
Motywowanie i rozliczanie pracowników
Nadzór nad stanem magazynowym towarów
Obsługa klientów
Organizacja pracy zespołu
Prowadzenie rozliczeń dziennych utargów
Szkolenia, doskonalenie i poszerzanie wiedzy podległego personelu w zakresie obsługi gości, stanowiska pracy i oferty restauracji
Zarządzanie podległym zespołem pracowników
Wykształcenie średnie

Manager Restauracji

Znajdziesz tu aktualne oferty pracy na stanowisku Manager Restauracji. Możesz zapoznać się ze ścieżką kariery w tym zawodzie oraz sprawdzić jakie zadania będziesz wykonywał podczas swojej pracy. Mapa Kariery umożliwia Ci również sprawdzenie wymaganych kompetencji i predyspozycji na stanowisku Manager Restauracji. Dzięki temu poznasz swoje mocne strony i zaplanujesz ścieżkę kariery.